This puzzle is called Lateral Thinking

This puzzle is called Lateral Thinking.. Just Check It Out!

Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard;   

      man
1. ————
     board

Ans. =man overboard

Okay, let’s see if you’ve got the hang of it. 
      
      stand
2. ————
        i 

Ans. = I understand

OK . .Got the drift ?Let’s try a few now and see how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

      R
4. Road
      A
      D

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle

Ans. = tricycle
Easy to figure out, ha!

          0
6._________
    M.D.Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C’mon give it a little thought ! !

      knee
7. ————
      light

Ans. = neon light ( knee – on – light )

I’m sure you’ll have no problem getting this one.

    ground
8. —– ———-
feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Good One, try this!!

9. he’s / himself

Ans. = he’s by himself

Here’s an easy one!!

10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close ?!!?

11. death ….. life

Ans. = life after death

Okay last chance .

12. THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is very funny- – –

13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb…

              
                                                                                       
                                                                              Ans. = long time no ‘C’

Dedicated to all our intelligent lovely People !